Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Wanita Ini Memiliki 3 bukit

Sunday, June 30, 2013 ·

Memang sungguh jarang kita melihat perkara ataupun kecacatan tubuh seperti seorang wanita ni. Kalau tangan, kaki, kepala, hidung,telinga, yang lebih dari yang sepatutnya tu memang mungkin selalu lah kita dengar atau nampak.

Berlainan pula dengan wanita ni, dia memiliki sebuah lagi buah dada yang tumbuh di antara dua buah dada yang lain. Pelik bukan.

Apa-apa pun, semua adalah di atas kehendak Ilahi, kita hanya mampu memuji kekuasaan dan kehendakNya.


Credit to Gempaqgiler.blogspot0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.