Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

IBU RAKAM AKSI BERAHI DENGAN ANAK KANDUNG!

Thursday, October 31, 2013 · 0 Puteri amani


Seorang ibu yang merakam video seks yang sedang melakukan oral seks terhadap anak kandungnya setelah mereka bertemu kembali setelah 15 tahun berpisah. Ibu ini mengatakan bahawa hubungannya dengan anaknya bukanlah hubungan sedarah melainkan minat genetik. 

Mistie Rebecca Atkinson, 32, dijatuhi hukuman empat tahun lapan bulan penjara di mahkamah Napa County Superior Court, California, Amerika Syarikat (AS), Rabu minggu ini. Hal ini terjadi setelah Rebecca Atkinson ditemui bersama anaknya di sebuah bilik, motel Ukiah California sedang melakukan oral seks sambil dirakam di sebuah telefon bimbit. 

Pihak berwenag juga mnemukan foto telanjang Rebecca Atkinson yang di hantar ke anaknya setelah melakukan carian di facebook. Rebecca Atkinson telah 15 tahut tidak bertemu anaknya. Namun di mahkamah Rebecca Atkinson mengaku apa yang telah di lakukan bersama anaknya bukanlah hubungan sedarah melainkan minat genetik terhadap anaknya.

“Saya tak merasa harus dijatuhi hukuman kerana ada sesuatu yang disebut minat genetik dan ini adalah sebuah kekuatan yang luar biasa dan terjadi pada 50 peratus orang-orang yang baru bertemu dengan keluarga mereka setelah berpisah sekian lama,” tulisnya. 

Rebecca Atkinson dilaporkan tidak mempunyai hubungan dengan anaknya hingga tahun lalu ketika ia mula menghantarnya mesej yang tidak sesuai di laman sesawang sosial. Si anak yang tinggal dengan ayahnya ketika itu tahu jika Atkinson adalah ibunya. Atkinson tidak mempunyai hak mengasuh terhadap anaknya.



Pub Halal Pertama Didunia

· 0 Puteri amani


LONDON - Sebuah pun halal pertama di Britain dibuka pada Disember lalu di Oldham yang menawarkan meja snuker dan muzik, lapor sebuah akhbar kelmarin.

Pub yang diusahakan oleh Azizur Rahman dan rakan perniagaannya, Muzahid Khan dikenali dengan nama Halal Inn tidak menjual minuman keras. Pengunjung pub itu boleh bermain snuker, dart dan karam iaitu sejenis permainan mirip biliard.

Kuiz bertemakan Islam juga diatur pada waktu malam untuk pengunjung. "Penganut Islam merupakan pengguna utama dan mereka memerlukan sebuah tempat untuk bersantai dan bersosial sama seperti orang lain," kata Muzahid.


"Bagaimanapun, terdapatnya minuman keras bermakna pub tidak sesuai untuk mereka yang mengikut ajaran Islam menyebabkan ia merupakan tempat terbaik untuk mereka," tambahnya. "Kini lebih banyak pub yang ditutup di seluruh negara dan kami percaya menukarnya menjadi pub Islam mungkin boleh menjadi satu kejayaan di mana-mana di kawasan yang mempunyai ramai penduduk Islam," jelasnya.

Walaupun pub Islam, seperti tradisi British, ia merupakan suasana yang dikuasai oleh pelanggan lelaki walaupun tidak ada larangan terhadap pengguna wanita. Muzahid bersetuju bahawa siaran langsung perlawanan bola sepak dan kriket akan menarik lebih ramai pelanggan.

"Ia merupakan satu konsep baru tetapi akan melibatkan satu tempoh untuk orang ramai membiasakan diri untuk menggunakannya walaupun terletak di kawasan komuniti Islam," katanya.




Gempar! Lady Gaga Lumpur Di Airport

· 0 Puteri amani


Artis paling popular di Dunia 2011, Lady Gaga seakan-akan mendapat bayaran cash apabila tiba2 lumpuh dan tersungkur 3 kali ketika berada di lapangan terbang antarabangsa Paris, Francis. Fuh! Muka pucat, air liur meleleh keluar! silakan SHARE!


l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
V





Video Amah Kencing Dalam Masakan Majikan

Wednesday, October 30, 2013 · 0 Puteri amani



Tak tahu dimanakah kejadian ini berlaku tapi jelas,orang itu adalah seorang gadis dan berpakaian seperti pembantu rumah atau amah.dimana pembantu rumah ini telah terakam kencing ke dalam masakan atau makanan tuannya.


Dengan kejadian ini harap kepada semua orang yang mempunyai amah sila lah berhati-hati dengan mereka kerana perkara sebegini mungkin akan berlaku terhadap anda.sila ikut jejak majikan ini yang sentiasa memasang cctv di bahagian dapur atau di mana sahaja yang mencurigakan.

Lihat dan tonton video dibawah  ini dan kongsikan artikel ini kepada rakan-rakan atau siapa sahaja.buat apa kejinya amah bangsat! ini.





Wanita Mengeluh Kerana Diri Terlalu Cantik

Tuesday, October 29, 2013 · 0 Puteri amani



Seorang Wanita Mengeluh Kerana Terlalu Cantik Dana Adiva, seorang wanita yang berasal dari Chicago, AS, mengeluhkan masalah yang datang kerana penampilannya yang cantik. Dia merasa hidupnya diwarnai kesengsaraan kerana dia terlalu cantik. Wanita berusia 21 tahun yang bekerja sebagai ahli gusti profesional ini sukar mendapatkan kekasih dan terpaksa berhenti sekolah sewaktu sekolah tinggi kerana teman-teman perempuannya berterusan membulinya (bullying) lantaran cemburu.

Adiva menceritakan kisahnya ini dalam siri dokumentari MTV bertajuk True Lives. Seperti dipetik dari  The Sun, Adiva bercerita dalam siri dokumentari tersebut, "Aku mendapatkan apa yang aku mahu dan aku diperlakukan layaknya seorang putri." "Aku tak perlu menjadi pintar, kerana aku sudah punya penampilan," tambahnya.
Namun, Adiva mengaku penampilannya itu juga menjadi halangan. Di sekolah, banyak lelaki yang tertarik padanya namun dia tidak boleh bersosial dengan pelajar wanita. "Aku mendapatkan banyak perhatian dari para lelaki, tapi aku tak boleh bergaul dengan para wanita. Mereka sangat cemburu padaku, "ujarnya. "Aku mendapatkan surat kebencian. "Keadaannya sangat buruk, hingga aku memutuskan berhenti bersekolah," tambahnya.

 Adiva mengaku pernah cuba menyembunyikan kecantikannya dengan mewarnai rambutnya dan mengenakan kacamata. Tapi kini dia memutuskan untuk menerima kecantikannya. Bahkan dia tengah berfikir untuk melakukan pembedahan pembesaran payudara. Adiva bukan wanita pertama yang pernah merasakan kesusahan dalam hidup kerana merasa berpenampilan menarik.

sumber



Mati Badan Berkecai Kerana Mencabar Tuhan

· 0 Puteri amani

Berita Gempar!! Sep 18 Wed 11:31pm



Ini suatu kisah benar~ (kejadian di tmpt saya- johor. Tmpt & nama2 terlibat x perlulah ditulis di sini...)

Penangan mencabar Allah !!!
Sepasang couple, dinasihatkan oleh keluarga & kawan2 agar jangan suka buat maksiat... Semua nasihat hanya dibalas dengan kata2 perli oleh mereka berdua..

Nak dijadikan cerita semalam.. Terluncur kata2 dari mereka berdua, "Kalau Tuhan berani , meh kita jumpa. Tengok sapa lagi kuat ! " Sambil ketawa Kedua2nya bergerak...

Kira2 jam 11.30 mlm Isnin (tanggal 16 sept 2013), mereka berdua menaiki motosikal memecut laju di highway tepi kampong kami. Tiba2 berdentum kuat bunyi accident. Rupa2nya kedua mereka, pasangan couple itu didapati terpelosok ke bawah lori 16 tayar.

Menurut saksi, mereka cuba memotong lori tapi ada kereta bergerak perlahan di depan, lalu terbabas ke lori semula, tak dapat dielak lagi..

Apa yang terjadi kepada mereka.?
Kedua2nya digelek hancur oleh lori yang sarat dengan muatannya itu....
Menurut saksi , tidak ada satu bahagian dari badan kedua2 couple ini yang TIDAK hancur. Yang dapat dicam hanya 4 batang tulang (kaki) yang dagingnya telah tiada langsung, bagai dikikis habis...

Bomba yang mengutip mayat2 itu hanya dapat mengutip sisa2 itu dengan penyodok sahaja. Oleh kerana mayat2, mati berasingan, maka dapat lah diasingkan jugak daging dan tulang diantara keduanya..

Di hospital, kedua2 mayat dimandikan dalam tapis, bagai membasuh daging cincang (daging tetel?), tiada jalan lain.!!

Mayat itu kemudian dikafankan bagai mengulung 'kueh popia' & dikerandakan. Kepada keluarga masing2 dipesan supaya jangan dibuka lagi keranda itu..

Maka siang tadi(17 sept 2013), telah ditanam hamba2 Allah yang sombong itu... Hamba2 yang begitu berani mencabar Allah !

Apakah nasib mereka malam ini wahai kawan2 ku !!..?

*Wahai saudara2 ku, wahai hamba2 Allah, ambillah pelajaran & pengajaran dari kejadian ini...(!) Na u zubbillah! Inilah balasanNYA ... CASH di dunia lagi..




Gambar Kontroversi! Remaja Islam sekarang

Monday, October 28, 2013 · 0 Puteri amani


Well apa yang nak di kata kat sini tengok lah gambar-gambar remaja melayu/islam sekarang ni dah macam orang bukan islam, dari segi pakaian mahupun perbuatan. Kenapa eh dorang berani buat macam ni tangkap gambar lepas tu tunjuk kat satu dunia, tak malu ke.. ataupun terpegaruh dengan artis-artis opss sebab artis pun ada berperangai macam ni jugak kan.. 



Ini bukan ingin memalukan tetapi gejala ini tidak dipandang serius oleh orang ramai yang hanya berkata "biarlah dosa dorang tanggung" padahal gejala ini boleh merebak dan terkena saudara atau adik- beradik, anak-anak kita nanti jika tidak dibendung. Ya itulah kuasa pengaruh rakan sebaya, kuasa ingin mencuba benda baru dan ingin "up" diri masing-masing amat tinggi.

Cuba korang nilaikan sendiri mana letaknya moral,akidah dan perasaan malu budak-budak zaman sekarang ni, ke didikan agama mak bapak bagi tak cukup.. ataupun nak kena buat undang2 baru kat malaysia ni supaya berkelakuan sopan. 

Apa-apapun mohon di bukakan pintu hati dan bertaubatlah. Amin..





Gambar Ardi dan status terakhir di Facebook

· 0 Puteri amani


Gambar Ardi

Gambar suspek pembunuh dan perompak ambank yang telah menembak muka pegawai bank wanita serta melarikan sejumlah wang RM450,000.

Gambar yang diupload kebanyakkannya berkisar kehidupan seharian di pusat rekreasi gymnasium, di kolam renang, ketika bekerja dan seorang peminat bola sepak INDONESIA dan ARSENAL.

Paling mengejutkan penemuan Facebook beliau ialah gambar duit yang banyak dengan caption persiapan raya. Namun gambar ini dimuatnaik beberapa bulan yang lalu.

Mungkin beliau memang bercita-cita menjadi kaya sekelip mata. Apabila gagal mengawal diri dan rambang mata apabila melihat RM 450 ribu di depan mata, akhirnya beliau menjadi penjenayah.

jom layan gambar Ardi:

status terakhir












Gempar!! Pembunuh Rompakan Bank Beli IC,Saman Utusan Jika Tidak Betul

Sunday, October 27, 2013 · 0 Puteri amani



[ SUSPEK TEMBAK PEGAWAI BANK MILIKI KAD PENGENALAN PALSU : Beli dengan harga RM 200 ]

Pengawal keselamatan warga asing yang kini diburu selepas menembak mati seorang pegawai operasi AmBank dikatakan membeli kad pengenalan palsu dengan hanya ratusan ringgit sahaja.

Kad pengenalan itu dibeli dengan harga antara RM200 hingga RM600 sekali gus membolehkan suspek bekerja sebagai pengawal keselamatan selama setahun dan bertugas di beberapa buah bank di sekitar Lembah Klang.

Identiti sebenar suspek yang menggunakan nama Ardi Hamza dan mengikut kad pengenalan itu berasal dari Tawau, Sabah belum diketahui. Pembabitan suspek yang disifatkan penjenayah berbahaya ini masih disiasat pihak polis. Identiti sebenar suspek juga masih dalam siasatan.

SUMBER : UTUSAN MALAYSIA



Kenapa Nabi Muhammad Tidak Mempunyai Bayang-Bayang

· 0 Puteri amani


Semua sedia maklum.. satu mukjizat Nabi Muhammad saw adalah baginda tidak mempunyai bayang... kerana baginda itu sendiri adalah cahaya... Rahmatan Lilalalmin...

baginda dibangkitkan untuk menyempurnakan akhlak yang terpuji.. baginda itu Nur Muhammad... cahaya atas cahaya... Allahu Rabbi...

ini adalah sabahagian rambut Rasululillah saw.... rambut ini apabila disuluh tiada bayang... jelas... ini adalah rambut junjungan besar baginda Rasululillah... rambut baginda masih hidup walaupun jasad baginda sudah tiada... buktinya apabila rambut ini dipotong.. ia akan kembali kepada panjang asal....

Sollu alan Nabi...

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ، كَمَا صَلَّيْتَ عَلَى آلِ إِبْرَاهِيمَ، إِنَّكَ حَمِيدٌ مَجِيدٌ، اللَّهُمَّ بَارِكْ عَلَى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ، كَمَا بَارَكْتَ عَلَى آلِ إِبْرَاهِيمَ، إِنَّكَ حَمِيدٌ مَجِيدٌ

Allahumma salli `ala muhammadin wa'ali muhammad, kama sallayta `ala ali ibrahim, innaka hamidun majid, Allahumma barik `ala muhammadin wa'ali muhammad, kama barakta `ala ali ibrahim, innaka hamidun majid -



ANTARA KEISTIMEWAAN RASULULLAH SAW

Memang Rasulullah SAW manusia hebat, tiada tara, tiada lawannya, jika dikatakan Nabi Yusof segak tapi Nabi Muhammad lebih segak ,jika Nabi Daud dikurniakan dengan merdunya suara, tetapi suara Nabi Muhammad lebih merdu.

Mari kita lihat banyak lagi istimewanya Rasulullah SAW yang kita tidak tahu

Rasulullah SAW tiada bayang-bayang:
Al-Hakim al-Tirmizi meriwayatkan daripada Zakwan: “Sesungguhnya Rasulullah SAW itu tidak mempunyai bayang-bayang sama ada ketika berada di bawah sinar matahari, mahupun bulan.”

Rasulullah SAW tidak dihinggapi lalat :

Al-Qadhi ‘Iyadh menyebut di dalam al-Syifa, dan al-’Azafi dalam Maulidnya: “Di antara keistimewaan Nabi Muhammad SAW, lalat tidak pernah menghinggapi baginda.”

Ia juga disebutkan oleh Ibnu Sabu’ dalam al-Khasa’is, dengan lafaz: “Sesungguhnya lalat tidak pernah hinggap pada pakaiannya.”

Beliau menambah: “Sesungguhnya di antara keistimewaan Rasulullah SAW, kutu tidak pernah menggigitnya.”

Istimewanya darah Rasulullah SAW:

Diriwayatkan oleh al-Bazzar, Abu Ya’la, al Tabrani, al Hakim dan al Baihaqi daripada Abdullah ibn al Zubair: “Bahawa dia pernah datang menemui Rasulullah SAW ketika sedang dibekam. Setelah selesai dibekam, Rasulullah SAW pun bersabda, “Wahai Abdullah! Pergilah kamu dengan membawa darah ini dan buanglah ia di suatu tempat yang tiada sesiapa pun melihat kamu.”

Tetapi dia meminum darah itu. Apabila pulang, Rasulullah SAW bertanya: “Wahai Abdullah! Apakah yang telah kamu lakukan (terhadap darahku itu)?”

Jawabnya: “Aku telah meletakkannya di tempat yang tersorok yang aku ketahui ia sememangnya tersembunyi daripada pengetahuan orang.”

Rasulullah SAW bersabda: “Kemungkinan kamu telah meminumnya”. Kataku, “Ya!” Rasulullah SAW bersabda: “Celakalah manusia daripada kamu dan terselamatlah kamu daripada manusia.”

Peluh Rasulullah SAW wangi :
Imam Muslim meriwayatkan daripada Anas berkata: Rasulullah SAW pernah datang kepada kami lalu tidur sebentar (qailulah) di tempat kami. Baginda SAW berpeluh (semasa tidur). Ibuku datang membawa sebuah botol kaca lalu menadah peluh Rasulullah SAW yang mengalir itu. Rasulullah SAW pun terjaga lalu bersabda, “Wahai Ummu Sulaim! Apakah yang engkau lakukan?” Dia menjawab: “Peluh ini akan kita jadikan minyak wangi kita, ia adalah wangian yang paling harum!”

Nabi Muhammad SAW terpelihara daripada menguap
Imam al-Bukhari meriwayatkan dalam al-Tarikh, dan Ibnu Abi Syaibah dalam al-Musannaf, serta Ibnu Sa’ad daripada Yazid ibn al-Asom, berkata: “Nabi Muhammad SAW tidak pernah menguap sama sekali.”

Keistimewaan Nabi Muhammad Sallallahu Alaihi Wasallam yang tidak diberikan kepada Nabi-nabi yang sebelumnya adalah:

1. Nabi Sallallahu Alaihi Wasallam diutuskan kepada semua manusia dan jin. Sedangkan Nabi-nabi terdahulu hanya diutuskan kepada Kaumnya sahaja. (Hr Bukhari)

2. Dihalalkan harta rampasan perang (ghanimah) kepada Nabi Sallallahu Alaihi Wasallamsedangkan tidak dihalalkan bagi manusia-manusia sebelum Nabi. (Hr Bukhari)

3. Semua tanah dan tempat di muka bumi ini boleh dijadikan tempat solat. (HBukhari)

4. Nabi-nabi dan ummat terdahulu tidak bersembahyang melainkan di tempat-tempat ibadah yang khusus. (Hr Ahmad)

5. Rasulullah Sallallahu Alaihi Wasallam diberi bantuan ketika menghadapi musuh-musuh Islam dengan Allah SWT mencampakkan perasaan takut dalam hati-hati musuh sebelum sampai bertemu tentera-tentera Islam sejauh sebulan perjalanan. (Hr Bukhari)

6. Nabi Muhammad Sallallahu Alaihi Wasallam diberi Syafaat. (Hr Bukhari) Syafaatnya untuk ummatnya bagi orang yang tidak melakukan syirik. (Hr Ahmad)

7. Rasulullah Sallallahu Alaihi Wasallam diberikan “Jawamiul Kalim”. (Hr Muslim) Iaitu kalimah yang ringkas tetapi mengandungi banyak makna.

8. Nabi Muhammad Sallallahu Alaihi Wasallam adalah penutup bagi kenabian. (Hr Muslim)

9. Diberikan Rasulullah Sallallahu Alaihi Wasallam ayat-ayat di akhir surah al-Baqarah dari gedung di bawah arasy. (Hr an-Nisaei)

10. Nabi Muhammad Sallallahu Alaihi Wasallam diberikan kunci-kunci bumi. (Hr Ahmad)

11. Rasulullah Sallallahu Alaihi Wasallam adalah orang yang pertama diberi nama Ahmad.
(Hr Ahmad)

12. Ummat Nabi Muhammad Sallallahu Alaihi Wasallam adalah yang sebaik-baik umat.
(Hr Ahmad)
13. Diampunkan dosanya yang terdahulu dan yang akan datang semasa dia lahir ke dunia lagi.
(Hr al-Bazzar)
14. Nabi Muhammad Sallallahu Alaihi Wasallam diberikan Telaga al-Kauthar di akhirat.
(Hr al-Bazzar)
15. Mula-mula syaitan yang bersama Nabi Muhammad adalah kafir. kemudian Allah SWT membantu Rasulullah Sallallahu Alaihi Wasallam dengan Islamnya syaitan tersebut.

16. Dijadikan saf Ummat Nabi Muhammad Sallallahu Alaihi Wasallam seperti saf para malaikat.
(Hr Muslim)

والله أعلم بالصواب
(Hanya Allah Maha Mengetahui apa yang benar)



Wallahua'lam...



sumber : http://busuk.org/ping/view/518966




Video - Kena Pukul Akibat Kacau Bini Orang

· 0 Puteri amani

Nak Salahkan Pihak Mana pun susah.Kalau tangan bertepuk sebelah yang pasti tak berbunyikan.Apa bestnya kacau bini orang gaknya.Kan ramai lagi anak dara yang solo molo kat luar sana.Bini orang jugak yang dikacau nyer.Sebab dah ada pengalaman kot..tu yg mengenyam kacau bini orang.





BURGER DAGING BABI DI MALAYSIA !!!

Saturday, October 26, 2013 · 0 Puteri amani














Perhatian :: Gambar Anda Boleh Dibogelkan

· 0 Puteri amani


Hati-hati wahai sahabat wanita!!gambar anda kini boleh dibogelkan...
Astagfirullahal'azim...

Ini maklumat baru dan sangat berguna. 
Kepada pengguna-pengguna internet wanita semua terutamanya penggemar facebook, diharap berhati-hatilah agar tidak menjadi mangsa kepada orang yang tidak bertanggung jawab yang boleh memaparkan seluruh tubuh anda!






Seronok Bergambar Dengan ANU Patung Adik Adik Nie

Wednesday, October 23, 2013 · 0 Puteri amani



PERKEMBANGAN media sosial baru seperti FB, Instagram, Twitter dan sebagainya memang sesuatu perkara yang mengujakan terutama bagi golongan muda yang tak lekang dengan telefon bimbit dan gajet mereka.

Namun adakalanya ia menimbulkan persoalan sama ada ia benar-benar digunakan dengan cara yang betul atau sebaliknya.

Seperti yang kita lihat dalam gambar di atas, sekumpulan jururawat, masih berstatus pelatih rasanya, telah memuatnaik gambar yang menimbulkan seribu persoalan…biar betul ni dik??

Lebih tepat, mereka dengan raut wajah tersengih-sengih bergambar dengan patung yang mungkin mereka gunakan untuk tujuan latihan atau pembelajaran dalam kelas.

Yang menjadi tanda tanya sekarang, perlu ke bergambar dengan ‘zakar’ patung tersebut?

Lebih mengharukan, salah seorang daripada mereka memegang ‘anu’ patung berkenaan ketika bergambar beramai-ramai.

Tidakkah terdetik rasa malu kerana berbuat demikian, apatah lagi dengan imej mereka yang sungguh sopan dan ayu bertudung itu?

Betul, dalam bidang perubatan, semua benda yang ada di tubuh badan, dari A hingga Z perlu dipelajari, diteliti dan diamati…namun bukanlah dengan cara seperti mana yang mereka lakukan.

Melalui komen-komen di bawah, ternyata ia mengundang reaksi yang kurang senang daripada pelbagai pihak.




Sepatutnya sebagai orang Islam dan ketimuran yang penuh dengan adab ini, mereka tidak boleh berbuat perkara yang memalukan begini.

Mungkin bagi adik-adik jururawat ini ia cuma satu gurauan tetapi ia tetap salah dari segi etika, moral dan susila kita.

Gurauan sebegini ternyata tidak memberi faedah, malah boleh mengundang padah.

Yang lebih…ia tak lawak OK!





Gadis Dirogol Dan Mayatnya Digantung Dalam Keadaan Bogel

Sunday, October 20, 2013 · 0 Puteri amani


Amerika Latin aku tengok semakin hari keruntuhan moral begitu dashyat. Keruntuhan negara bukan kerana peperangan atau kebuluran tetapi keruntuhan muda mudi yang akan menyebabkan kehancuran sesebuah negara dengan erti kata yang sebenarnya bala Allah yang dihantar. Sekarang nie aku tengok kat Malaysia pun tidak kurangnya dengan berita yang menakutkan seperti pembunuhan bersenjata yang berlaku akhir-akhir ini.

Orang awam yang sedang berjogging awal pagi terkejut bila menjumpai mayat seorang perempuan tergantung dalam keadaan bogel. Gadis berusia 22 tahun itu dirogol, kemudian dicekik sampai mati dan kemudian digantung di dataran awam.

Penyerang telah menggunakan seluar jeans untuk menggantung mangsa. Menurut pihak polis, besar kemungkinan yang membunuhnya adalah dari kenalan rapat. Suspek utama ialah teman lelaki mangsa. Kejadian ini berlaku di Brazil.




Bahaya Duduk Kaki Bersilang Yang Anda Tidak Ketahui

· 0 Puteri amani


Pernah tak korang baru 15 minit duduk di kerusi, pastu dah berasa penat dan tukar posisi duduk dengan menyilangkan kaki dengan kedudukan kaki kanan di atas kaki kiri. Selepas beberapa minit, korang tukar lagi posisi dengan kaki kiri pula di atas kaki kanan.

Sebenarnya, ramai juga mempunyai tabiat gemar duduk bersilang, terutama yang bekerja di pejabat. Tidak kurang juga yang menganggap duduk bersilang boleh menyebabkan tulang belakang bengkok, seterusnya menyebabkan kesukaran bergerak.


Duduk dengan bersilang kaki akan memberi tekanan kepada beberapa anggota badan yang mungkin menyebabkan aliran darah tidak lancar. Ia mendatangkan rasa kurang selesa pada otot dan saraf, selain lenguh. Biasanya, perbuatan duduk dengan menyilangkan kaki berkali-kali hanya menyebabkan sakit belakang. Ketidakseimbangan daya tarikan otot boleh menyebabkan tulang belakang bengkok sementara. Ini yang dipanggil ‘sciatic scoliosis’.

Apabila posisi kaki kanan di atas kaki kiri, tulang punggung dan betis dalam keadaan tidak sama rata di mana pinggul kiri lebih tinggi, menyebabkan otot di antara tulang rusuk dan tulang pelvis menjadi lebih pendek berbanding sebelah kanan. Masalah sakit belakang juga sering berlaku kepada individu yang kurang melakukan senaman. So, bagi mendapatkan kehidupan lebih bermakna dan sihat, senaman adalah langkah terbaik.




Ngeri! Gambar Wanita Cantik Di Sembelih Di Lapah Serta Dikendurikan

· 0 Puteri amani


Mengerikan sungguh dahsyat.Dimana di sebuah desa terpencil di negara China, setiap tahun mereka akan malakukan pesta pemotongan 'daging' secara besar-besaran. Kerana bagi mereka, 'daging' merupakan makanan mewah dan susah didapati. Sehingga mereka hanya boleh memakannya sekali sahaja setiap tahun dan hanya pada hari perayaan tersebut. 


Ceritanya bagai mana gadis2 ini didapati, apa bila seseorang itu ingin ke salah satu tempat di china, yang bakal melalui desa tersebut dan kebiasaannya akan ada yang menumpang dan menginap di rumah warga desa tersebut. Jika mereka menemukan pengunjung wanita, mereka akan menangkap si wanita tersebut dan diikat dan dilarang keluar dari rumah. Si wanita tersebut akan diberi makan dan tempat tinggal yang disediakan oleh warga desa tersebut. 


Ketika menjelang perayaan, wanita tersebut akan dibunuh dan badannya akan dijadikan DAGING PERSEMBAHAN oleh warga mereka ini. Wanita yang telah diculik oleh warga akan dicuci bersih terdahulu hingga dicabut seluruh bulu badannya. 

Kemudian wanita itu di telanjang dan kaki tangannya diikat ketat dan dibawa ke tempat persembahan mereka, kemudian baru akan dijalankan upacara pemotongan. 

Wanita atas ini pada saat akan dipotong, dia hanya menangis tanpa teriak. Kerana dia telah tau takde org yang akan menyelamatkan dirinya. Wanita tersebut akan dipotong lehernya dahulu supaya berhenti bernafas. 

Daging dilapah untuk dimasak 

Apabila hari perayaan maka, gadis-gadis ini akan disembelih dan di lapah seperti gambar-gambar diatas dan juga gambar yang sebelum ini. Makanya setiap tahun akan ada gadis yang akan dikorbankan. 



Masyallah~ 


Kepada gadis-gadis di luar sana jadikan ini sebagai pengajaran untuk anda semua lebih berhati2 -Sumber



Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.