Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Video Amah Kencing Dalam Masakan Majikan

Wednesday, October 30, 2013 ·Tak tahu dimanakah kejadian ini berlaku tapi jelas,orang itu adalah seorang gadis dan berpakaian seperti pembantu rumah atau amah.dimana pembantu rumah ini telah terakam kencing ke dalam masakan atau makanan tuannya.


Dengan kejadian ini harap kepada semua orang yang mempunyai amah sila lah berhati-hati dengan mereka kerana perkara sebegini mungkin akan berlaku terhadap anda.sila ikut jejak majikan ini yang sentiasa memasang cctv di bahagian dapur atau di mana sahaja yang mencurigakan.

Lihat dan tonton video dibawah  ini dan kongsikan artikel ini kepada rakan-rakan atau siapa sahaja.buat apa kejinya amah bangsat! ini.

0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.