Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Cari makan di Internet

Saturday, August 1, 2009 · 0 Puteri amani


Aku nak luahkan sikit apa yang aku rasa tentang cari makan secara online nie,sebenarnya siapa kata cari makan melalui internet ini kerja yang mudah.Mulut je cakap mudah,tapi x semudah yang di ungkapkan.Kalau nak menipu tu aku rasa memang la senang kot tp klu cari makan secara halal aku rasa tak semudah yang disangka.Cuma bezanya melaui internet ni aku blh cari makan tanpa sempadan...maksud aku boleh cari pelanggan seramai2nya tanpa perlu keluar rumah pun.Bagi aku cari duit dengan cara online nie memerlukan aku banyak bersabar,belajar dan menimba ilmu.Lagi2 bab bahasa English.Maklumlah berniaga dengan orang putih la katakan...he he3..Tapi ok apa 1 hari belajar 1 ayat,lama2 pandai gak cakap orang putih..dari x tau langsung.

Cerita pasal cari makan secara online ni,aku sekarang cuma buat web design dengan program adsense je.Bab yang lain masih x tau lagi.Ada gak cuba2 affiliate tapi smpai skrg x nampak hasil lagi.Mungkin byk lg yg aku kena bljr.Cara aku senang,aku buat apa yang aku tahu dulu..aku fokus pada yang ada..yang lain aku study dan timba dulu ilmu secukup2nya..klu dah rasa confident boleh buat barulah aku go throw..x lah nanti byk sangat error nya...:)

so kalau korang ada apa2 bisnes baru nti bagitau lah aku..Jangan kedekut sharing ilmu...ingat ilmu yang diajar dan bermanfaat,ganjaranya sampai mati tak habis..he he..ok chau

Promosi...promosi...Promosi

· 0 Puteri amani


Aku hari ni cuma nak kongsi kat kau org tentang benda nie..nama dia promosi..Sape yang x kenal?..Promosi ni kerja dia membantu kita membantu kita dalam apa jua bidang.klu x de dia maknaya x berasap la dapur..Sebut pasal promosi ni,aku bukan apa..aku sekadar nak mengingatkan diri aku aje,supaya sentiasa buat promosi dan jangan putus asa..sebabnya x pernah lagi orang kerugian disebabkan membuat promosi terlalu banyak.yang rugi sebab buat promosi separuh jalan,bila x untung terus putus asa...So aku harap jadikan lah promosi ni sahabat karib kita sampai bila2..kalau ada sape2 yang berasa aku cakap ni x betu..berilah komen:)

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.