Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Aktor Fast & Furious Paul Walker Meninggal Terlibat Dalam Kemalangan

Sunday, December 1, 2013 ·

Hollywood kembali berduka. Aktor Paul Walker yang terkenal lewat perannya di film "Fast & Furious" meninggal dunia akibat kecelakaan di California, Amerika Serikat.

Kabar duka ini disampaikan oleh tim publisis Paul Walkerlewat akun Facebook-nya, Sabtu (30/11/2013) malam atau Minggu pagi Waktu Indonesia bagian Barat.
"Dengan berat hati kami ingin mengonfirmasikan Paul Walker meninggal dunia hari ini dalam sebuah kecelakaan mobil saat akan menghadiri acara amal untuk organisasinya Reach Out Worldwide."
Disebutkan, Paul berada di dalam mobil tersebut sebagai penumpang, bersama seorang kerabatnya yang juga wafat. Tak disebutkan waktu dan lokasi pasti kecelakaan tersebut terjadi.
Paul Walker meninggal dunia dalam usia 40 tahun. (Tribun Jakarta, Daniel Ngantung) - TRIBUNNEWS.COM

Update : Wajah ngeri Paul Walker terbelah selepas kemalangan!
==================================================

Hari ini 2/12/2013 tersebar luas di internet bahawa Paul Walker Disahkan masih hidup.Sejauh mana kebenaran berita ini masih tidak dapat dipastikan.Di bawah ini gambar yang tersebar luas dan mangatakan bahawa beliau masih hidup lagi.0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.