Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Panas! Nora Danish Selamba Minum Minumam TAK HALAL

Sunday, December 1, 2013 ·

Beberapa hari lalu, pelakon kecil molek, Nora Danish telah ke Tokyo atas urusan kerja bersama rakannya.

Nak kata pergi berlakon, tidak pasti pula kerana tidak ada nampak pelakon lain atau mana-mana krew penerbitan.

Bagi peminat yang meminati ibu kepada seorang anak lelaki ini, mereka sudah tentunya mengikuti laman Instagram wanita ini.

Apa yang menarik perhatian, ada di antara salah seorang peminatnya telah menegur Nora dengan bertanyakan status halal air minumannya.

Ceritanya, Nora telah memuatnaik gambar dia sedang membeli minuman di kafe Dean DeLuca.

Salah seorang peminatnya telah bertanyakan sama ada kedai itu halal atau tidak.Walaupun niatnya sekadar bertanya soalan, tapi pertanyaannya itu telah menimbulkan ‘perang’ dikalangan peminat Nora Danish yang lain.Panjang berjela jugalah komen-komen mereka.

Biasalah tu sebagai artis yang dikenali, apa saja perbuat mereka diambil berat orang ramai terutamanya peminat fanatik.Sebab itu kadang-kala artis ini pelu berhati-hati apabila hendak memuatnaik apa saja gambar.Bukannnya apa takut difitnah. Baca di bawah ini antara komen-komen mereka.

Foto: Instagram Nora Danish
crdt to - Sumber


0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.