Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Promosi...promosi...Promosi

Saturday, August 1, 2009 ·


Aku hari ni cuma nak kongsi kat kau org tentang benda nie..nama dia promosi..Sape yang x kenal?..Promosi ni kerja dia membantu kita membantu kita dalam apa jua bidang.klu x de dia maknaya x berasap la dapur..Sebut pasal promosi ni,aku bukan apa..aku sekadar nak mengingatkan diri aku aje,supaya sentiasa buat promosi dan jangan putus asa..sebabnya x pernah lagi orang kerugian disebabkan membuat promosi terlalu banyak.yang rugi sebab buat promosi separuh jalan,bila x untung terus putus asa...So aku harap jadikan lah promosi ni sahabat karib kita sampai bila2..kalau ada sape2 yang berasa aku cakap ni x betu..berilah komen:)

0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.