Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Gambar Ardi dan status terakhir di Facebook

Monday, October 28, 2013 ·


Gambar Ardi

Gambar suspek pembunuh dan perompak ambank yang telah menembak muka pegawai bank wanita serta melarikan sejumlah wang RM450,000.

Gambar yang diupload kebanyakkannya berkisar kehidupan seharian di pusat rekreasi gymnasium, di kolam renang, ketika bekerja dan seorang peminat bola sepak INDONESIA dan ARSENAL.

Paling mengejutkan penemuan Facebook beliau ialah gambar duit yang banyak dengan caption persiapan raya. Namun gambar ini dimuatnaik beberapa bulan yang lalu.

Mungkin beliau memang bercita-cita menjadi kaya sekelip mata. Apabila gagal mengawal diri dan rambang mata apabila melihat RM 450 ribu di depan mata, akhirnya beliau menjadi penjenayah.

jom layan gambar Ardi:

status terakhir
0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.