Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Energi Minda Positif

Thursday, November 24, 2011 ·Minda positif pasti berjaya. Tidak di nafikan kejayaan sentiasa bersahabat dengan mereka yang memiliki minda positif. Minda positif seakan-akan mempunyai kuasa tersirat untuk menarik semua kebaikan ke arah manusia yang memilikinya.
Misteri minda positif masih menjadi satu persoalan walaupun konsepnya sudah di sediakan oleh Allah S.W.T, Tuhan kepada semua manusia. Tidak ada pujukan rayu syaitan akan tembus ke dalam minda anda ketika anda berada dalam situasi minda positif.
Adakah minda positif mempunyai kuasa sebegini kuat ? Ya, ia sangat kuat dan syaitan memang sangat bencikan pada mereka yang mempunyai kuasa minda positif kerana hati yang bersih sentiasa menjadi neraka segera kepada syaitan.
Walaupun ia nampak mudah untuk kita amalkan minda positif, percayalah ia sangat sukar jika kita tidak faham konsep minda positif. Ia terbukti apabila anda lihat ada di kalangan mereka yang menghafaz al-Quran tetapi masih melakukan perkara terkutuk seperti berzina.
Kenapa mereka masih melakukan perkara durjana tersebut sedangkan mereka telah terdedah dengan risiko perbuatan mereka ? kenapa ? Saya pasti anda pun pelik dengan perangai mereka sedangkan setiap hari anda berharap supaya anda dapat menjadi seperti mereka iaitu mempunyai peluang untuk menghafaz Al-Quran.
Semua ini terjadi adalah di sebabkan mereka tidak mengamalkan konsep minda positif. Malah, tidak salah untuk saya nyatakan bahawa hampir semua manusia yang hidup pada zaman ini, tidak mempunyai dan tidak memahami minda positif.
Anda bertuah kerana saya bakal dedahkan kepada anda konsep minda positif yang selama ini di abaikan oleh seluruh umat Malaysia. Inilah kejayaan sebenar. Dengan minda positif, anda pasti berjaya.
Sekiranya anda ingin menjadikan MINDA ANDA MESIN CIPTA WANG..Anda boleh Pelajari TENDAI ( Tenaga Dalam Ilahi ) peringkat Dasar @ Master

0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.