Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Cara Pekerja Bas Di China Mengira Duit Tambang

Friday, June 28, 2013 ·

Cara Pekerja Bas Di China Mengira Duit Tambang | Pernahkah anda menaiki bas henti-henti atau lebih juga dikenali sebagai bas sambung-sambung. Bas seperti ini memerlukan kita membayar harga tiket mengikut jarak destinasi kita. Namun di China, lambakan wang kertas dilihat banyak memenuhi ruang meja. Ia merupakan duit hasil kutipan semasa membawa penumpang. Mengapa begitu banyak? Ini kerana ia merupakan kesan daripada kejatuhan nilai matawang negara tersebut. Jom lihat gambar di bawah ini.
tambang2
tambang3
tambang4
tambang5
tambang60 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.