Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Bikin Panas Dan Kontroversi Sanggup Lari Bogel Jika BN Menang

Thursday, July 25, 2013 ·


Tahniah BN dah menang dengan bergaya di Kuala Besut, pertambahan 158 undi dari yang didapati masa PRU 13, naik wei bukan turun tau.


Maka dengan ini aku nak betina jalang yang gelarkan diri dia sebagai Damia Izara untuk tunaikan janji dia, kita nak tahu bila dan kat mana dia nak lari bogel ni. Jangan cakap je, kalau tak tunai maknanya memang sah jalang murahan...kah kah kah





0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.