Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Cara Unik Pelajar Di Jepun Meniru Dalam Peperiksaan

Monday, July 29, 2013 ·


Ini dia meniru dalam peperiksaan ala mahasiswa Jepun .. Berbeza sekali dengan kebanyakan orang Malaysia yang menirunya secara manual .. Bukan hanya dalam hanya Sains dan Teknologi, ternyata alam hal tiru-meniru pun kita, rakyat Malaysia, mesti belajar banyak pada Jepun. Bagaimana tidak, dalam hal meniru pun (ketika ulangan atau ujian), mereka sudah menggunakan teknologi .. 

Betul-betul para pelajar Jepun yang kreatif ... tapi tetap ngak boleh ditiru ya hahahha!!!

check this out ...sumber


0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.