Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Perkuburan Terbesar Di Dalam Laut

Sunday, July 14, 2013 ·Perkuburan Terbesar Di Dalam Laut-Asalnya dikenali sebagai Memorial Reef Atlantis, Neptune Memorial Reef adalah makam bawah air untuk kekal dibakar. Terletak 3,25 km timur Key Biscayne di Miami, Florida, ia adalah juga yang terbesar di dunia buatan terumbu buatan manusia , meliputi lebih 65,000 meter persegi di lantai lautan, pada kedalaman 40 kaki.
Selain menyebarkan abu di perairan laut, orang boleh menempatkan yang tersayang di Neptune Memorial Reef, di mana abu dicampur dengan simen yang direka untuk kegunaan dalam air dan dipasang ke dalam acuan, Kemudian penyelam akan menempatkan dan menjamin ke terumbu. Sebuah plak tembaga dan gangsa kemudian dipasang sebelah kepada struktur dan anda akan diberikan album foto dengan imej dari pemasangan.
2013 04 09 100900 Perkuburan Terbesar Di Dalam Laut
Projek ini pada mulanya sepatutnya hanya replika “Bandar Hilang Atlantis”, tetapi kemudian ia beralih ke arah matlamat yang lebih menguntungkan dengan menjadi tanah perkuburan yang pertama di dunia di bawah air dan taman peringatan. Hanya setengah ekar telah dibina, tetapi apabila siap tanah perkuburan merangkap karang akan meliputi 16 ekar. Karang telah mula menyerupai Lost City dengan patung gangsa singa, tiang megah dan ukiran cengkerang dan tapak sulaiman. Akan ada jalan air yang membawa kepada ciri-ciri pusat dengan bangku dan patung-patung. Fasa pertama dianggarkan dapat menampung 850 mayat, dengan matlamat akhirnya lebih daripada 125,000.
2013 04 09 100918 Perkuburan Terbesar Di Dalam Laut

2013 04 09 100926 Perkuburan Terbesar Di Dalam Laut


2013 04 09 100934 Perkuburan Terbesar Di Dalam Laut0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.