Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Wanita Leher Paling Panjang Di Dunia

Tuesday, July 16, 2013 ·


Inilah Wanita Leher Paling Panjang Di Dunia-Didunia ini kelebihan yang aneh pada diri seorang manusia boleh memberi kesan positif kepada si pemilik keanehan itu sendiri, seperti Gadis yang bernama Lyudmila Tichenkoya. Dia berasal dari Ukraine dan mempunyai gelaran sebagai gadis pemilik leher terpanjang di dunia.
Memang gadis ini kelihatan cantik dan manis, tetapi lehernya seperti zirafah. Kemanapun Lyudmila pergi, dia selalu menjadi perhatian orang-orang sekitar yang melihatnya. Jika dilihat dengan teliti, leher Lyudmila dalam gambar ini seperti leher buatan atau editan tangan manusia. Tetapi sebenarnya itu tidak benar, leher Lyudmila ini benar-benar nyata.
2013 04 01 201734 Inilah Wanita Leher Paling Panjang Di Dunia
2013 04 01 201744 Inilah Wanita Leher Paling Panjang Di Dunia
2013 04 01 201754 Inilah Wanita Leher Paling Panjang Di Dunia
2013 04 01 201804 Inilah Wanita Leher Paling Panjang Di Dunia
credit to Dairishare0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.