Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Bra Harum Semerbak Pelakon Rozita Che Wan Di Lelong?

Thursday, August 29, 2013 ·

Kelakar juga masa baca blog yang bertajuk bra harum semerbak Rozita Che Wan Di lelong.Nak percaya lagi la susah tapi memang boleh buat diri sendiri tertawa dek kerana pelbagai cerita boleh di kongsikan blogger di laman blog mereka.Wowwww... Hangat Dipasaran!! Bra yang pernah dipakai oleh Rozita Che Wan semasa sesi penggambaran kini dilelong? 

Apa yang menarik sangat dengan Bra Rozita Che Wan nie sampai ada orang yang menyimpan dan melelongnya dalam Facebook?

Yang peliknya bila masa pula orang ni tahu yang tu adalah bra yang dipakai oleh Rozita Che Wan dalam sesi penggambaran.

Pelik tapi benar kot..hahahaha. Macam-macam hal betul lah..

Sumber : blogbahni.com0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.