Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Menakutkan! Mayat Mumia Di Temui Atas Loteng Rumah

Wednesday, August 14, 2013 ·

Seorang budak lelaki berumur 10 tahun menemui sebuah mumia di loteng bumbung rumahnya di Bandar Diepholz, Jerman. Alexander Kettler terus melaporkan penemuannya itu kepada ayahnya, Lutz
Dipetik dari BBC, (4/8/2013), Lutz mengagak kemungkinan mumia itu disimpan oleh ayahnya yang sudah meninggal. Ayahnya pernah melancong ke Afrika pada tahun 1950-an.
mummy
Doktor gigi itu tidak tahu mumia tersebut asli atau hanya replika. Dia berniat membawanya ke Kota Berlin untuk diperiksa.
Mumia memang menjadi ole-ole yang popular di Jerman pada tahun 1950-an. Penduduk Jerman pada ketika itu sering menyambut pesta untuk membuka pembalut mumia bersama-sama.
Selain mumia, Alexander juga mendapati beberapa balang kuno. Balang itu berfungsi untuk menyimpan organ yang dikeluarkan dari tubuh mumia.
sumber


0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.