Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Pelik! Gara Gara Jatuh Cinta Dengan Artis Cantik,Lelaki Di Penjara 21 Tahun

Sunday, August 18, 2013 ·


Cinta merupakan anugerah yang diberikan tuhan kepada manusia namun jika manusia sampai salah jatuh cinta boleh membawa maut dan bikin sial.

Seperti yang dialami oleh seorang lelaki Abdul Syarif kerana dia jatuh cinta dengan artis Bollywood bernama Puja Bhatt membuat dirinya harus dihukum selama 21 tahun di India.

Sebenarnya lelaki ini dihukum bukan kerana cintanya dengan sang artis melainkan ketika dia pergi menuju India untuk berjumpa dengan wanita Idamanya ia tidak membawa dokumen yang lengkap, sialnya ketika sampai ke India dia lupa ingatan.

Pada 1992 dia nekad ke India dengan harapan bertemu bintang pujaannya. Ketika itu usia Syarif 21 tahun. Syarif berangkat dari kampungnya dan memasuki India melalui sempadan Wagah.

Kerajaan India kesulitan untuk menghantar pulang lelaki ini sebab ketika ditanya darimana asalnya lelaki ini selalu menjawab nama negara yang berbeza beza, kerajaan India telah berusaha untuk mencari maklumat mengenai lelaki ini ke beberapa pejabat imigresen negara yang pernah disebutkan namun tetap tidak mencari asal usul lelaki ini .

Akhirnya dia meringkuk selama 21 tahun sebab tak boleh menunjukkan identiti dirinya dan berasal dari mana.

"Dia kehilangan ingatan. Sekali dia mendakwa dirinya berasal dari Iran, besoknya dia bilang berasal dari Pakistan. Kami cuba menghubungi dua negara itu dan adakah mencatat Syarif sebagai warganya namun catatan kependudukan di sana tidak satu pun mengenal Abdul Syarif, "ujar kepala sipir penjara Amritsar tempat Syarif ditahan.

Walaupun dia hilang ingatan namun lelaki ini masih ingat dengan cintanya dan tetap ingin bertemu dengan Puja Bhatt.

palingseru.com0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.