Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Video - Wanita Mengandung Tercampak Ketika Sedang Mengisi Minyak

Wednesday, August 7, 2013 ·

Apabila kita berada di stesen minyak, banyak peraturan yang perlu kita patuhi antaranya larangan menghisap rokok, menggunakan telefon bimbit dan lain-lain lagi. Antara larangan ini dibuat adalah merupakan langkah keselamatan bagi memastikan tiada perkara yang tidak diingini berlaku di sana. 
Satu video telah memaparkan satu kejadian di mana seorang wanita yang dipercayai mengandung tercampak ketika sedang mengisi minyak. Kejadian ini berlaku apabila pemandu kereta berkenaan bergerak secara tiba-tiba dan menyebabkan hos minyak tercabut. Anda boleh tonton video di atas ini.
Benzine-stelen-gaat-fout
Kejadian ini berlaku di sebuah stesen minyak Caltex di Brisbane, Australia bulan lalu.
Wanita mengandung yang ‘seksi’ ini sedang mengisi minyak dalam kenderaannya.
Entah kenapa tiba-tiba pasangannya yang juga pemandu kereta itu mengambil keputusan untuk memecut kenderaan mereka ketika minyak sedang diisi.
Ini menyebabkan wanita mengandung itu ‘melambung’ kerana tersangkut pada hos minyak berkenaan.
Hos itu juga tercabut hingga menyebabkan minyak melimpah keluar.
Difahamkan pemandu itu rupanya panik apabila seorang atendan stesen minyak itu hendak memeriksa nombor plat kereta berkenaan.
Polisi stesen minyak di sana yang hanya mengambil wang daripada pelanggan setelah minyak diisi menyebabkan ada yang mengambil kesempatan untuk ‘cabut’ begitu saja selepas berbuat demikian.
Maknanya semua ini berlaku gara-gara taknak bayar minyak la tu…macam-macam ha2 Puteri amani :

Nubli hakimi said...
August 7, 2013 at 1:22 PM  

laju die lari wwkwkwkwkwkwkwkk

Nubli hakimi said...
August 7, 2013 at 1:23 PM  

laju die lari wkwkwkwkwkwkkwkwkwwkwk

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.