Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Bayi meninggal Akibat Sangkut Tali Bagasi

Sunday, September 22, 2013 ·

Seorang bayi lima bulan meninggal di lapangan terbang Sepanyol pada hari Khamis selepas diletakkan pada tali pinggang koper yang kemudian mula bergerak tanpa orang tua yang memperhatikan, kata para pegawai.


Bayi itu di tuntutan bagasi dengan ibunya - seorang warga AS - dan ayah di Kanada selepas penerbangan dari London pagi Khamis di pantai timur kota Alicante, juru bicara lapangan terbang kepada AFP.

"Para bayi berusia lima bulan berada di tali pinggang. Aku tidak tahu apakah itu ditempatkan di atasnya secara langsung, atau dalam buaian," katanya.

"Saat itu sekitar pukul dua pagi, pada tali pinggang untuk mengambil bagasi khusus, di mana mendorong kerusi anak-anak dan barang-barang besar keluar," yang diaktifkan ketika orang tua yang tidak melihat, juru bicara itu menambah.

"Perkhidmatan kesihatan lapangan terbang berusaha menyedarkan bayi tetapi mereka tidak boleh berbuat apa-apa."Polis "menyiasat keadaan yang tepat," kata juru bicara Pengawal Awam."Itu semua seolah-olah telah kemalangan, kes kecuaian."0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.