Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Video Lelaki Tertelan Spanar

Wednesday, September 25, 2013 ·


Pelik! Bagaimana Lelaki Ini Boleh Tertelan Spanar | Memang sukar untuk kita jangkakan. Memang ikut logik, tiada siapa yang mahu tertelan benda keras tersebut kan,difahamkan seorang lelaki yang lagak seperti  ‘doktor‘ cuba untuk menyelamatkan mangsa ini daripada spanar tersebut terus berada di dalam perut. Boleh tonton video di atas.
Memang agak ngeri video lelaki yang tertelan spanar yang memang panjang dan mungkin saiznya sama ada 21 inci diameter atau lebih besar.


0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.