Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Misteri Dawai Hidup Keluar Dari Perut Wanita

Wednesday, October 2, 2013 ·

Ramai yang agak meraguinya pada mulanya, mereka semua berfikir mungkin dia yang melakukan perkara tersebut keatas dirinya sendiri. Bagaimanapun, para doktor juga mempunyai teori lain tetapi tidak dapat dijelaskan menerusi saintifik atau perubatan.
Wanita ini telah 17 tahun menderita kerana dawai yang keluar menerusi tubuhnya dan kini dia turut disiasat oleh Kementerian Kesihatan. Perundingan awal dengan doktor dan pakar-pakar mendapati bahawa dawai juga terdapat di dalam badannya. Pada peringkat ini, tidak ada penjelasan perubatan semasa atau mana-mana kes yang pernah wujud. Oleh itu, tidak lain dan tidak bukan. ianya pasti dari perbuatan khianat.
Noorsyaidah, seorang guru tadika berusia 40 tahun dari Sangatta, Timur Kutai, Indonesia. Gejala pertama bermula pada tahun 1991, menurutnya dawai logam muncul daripada dada dan perut beliau. Pada minggu pertama, dawai itu tumbuh dan kemudiannya dawai tersebut jatuh dengan sendirinya dari badan beliau dan tiada lagi kejadian dawai keluar dari tubuhnya. Namun, sebulan kemudian, dawai tersebut kembali keluar dari badannya dan ianya seperti seperti hidup bahkan semakin banyak!
Salah satu daripada adik-adiknya berkata bahawa mereka cuba untuk membantu dengan memotong dawai tersebut. Malangnya, apabila dia cuba untuk memotong dawai itu, dawai itu masuk kedalam seolah-olah ia telah bersembunyi dan kemudian muncul di bahagian lain tubuh Noorsyaidah.
Terdapat 4 Pakar Perubatan mengambil serius perkara ini dan telah merawat beliau dalam beberapa cara. Dan hasilnya, doktor tidak dapat memikirkan apa sebenarnya yang berlaku kepada beliau. Para doktor telah mengambil imej X-Ray dari perut beliau dan mendapati bahawa terdapat lebih daripada 40 dawai logam didalam badan beliau dan sebahagian daripada dawai itu menusuk keluar dari kulitnya.
Ianya kelihatan seperti satu fenomena hidup. Dawai itu mampu beralih dan dengan itu boleh menukar lokasi sesuka hati, Oleh itu, doktor terpaksa menggunakan magnet untuk mengimbas kedudukan sebenar dawai. Wayar tanpa apa-apa gejala Tetanus, tetapi Noorsyaidah berkata bahawa dawai tersebut mencederakan beliau dan sangat terasa seperti jarum menusuk dibadannya. – Sumber


0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.