Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Remaja Kantoi Beromen Dalam Semak Mengkuang

Wednesday, October 16, 2013 ·



JIKA sebelum ini ada beberapa video ‘bodoh’ yang dimuatnaik di internet melibatkan remaja kita menjadi viral kerana merayu cinta dan bercium pipi, ini jauh lebih dahsyat lagi.


Boleh sakit jantung mak bapak dibuatnya kalau tengok. Mana tidaknya, dalam semak berduri penuh pokok mengkuang pun ada pasangan dipercayai masih remaja tergamak buat projek.

Nasib tak baik… mungkin aktiviti tak bermoral ini dah lama diketahui si polan yang merakam video ini maka intipan dan rakaman pun dilakukan.

Jika didengar pada audio di akhir video masa pasangan ini kucar kacir lari, macam dialek pantai timur tapi kami tak beranilah nak sahihkan. Apa kata anda tonton sendiri dan nilaikan.

Apa-apa pun, sebelum tonton sila pandang kiri kanan dulu dan pastikan tak ada budak bawah umur berada berdekatan anda!





0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.