Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Jin Di Villa Nabilla Di Johor Bahru Mengamuk

Monday, November 18, 2013 ·


Terkini Kejadian yang berlaku divilla kembali lagi dimana Kejadian Lama Sudah Berlaku Semula . Kecoh Di Villa Nabila Sebab kehilangan Budak yang memasuki villa itu untuk melihat sendiri misteri. Yang Masuk ke Dalam seramai 30 orang , Yg keluar hanya orang sahaja .. Yang 23 itu Semua Masih di dalam tetapi Semua di Kaburkan Jalan Keluar . Jalan Pintar Hanya Kpd Yg 7 orang tu . Masuk Lah kat dalam Dan Mntak Maaf kepada Penghuni Villa Itu .

Pihak polis dan bomba juga telah datang ke villa tersebut bagi membantu mencari lagi 23 orang yang hilang tetapi dikhabarkan ada diantara anggota mereka juga hilang.Kejadian ini berlaku pada hari sabtu 16/11/2013 dan sehingga kini masih belum dapat dikesan dan dicari budak yang hilang.

Sejauh mana kebenaranya misteri dan berita ini boleh lihat perkembangan selajutnya disini MISTERI VILLA NABILA0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.