Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Kantoi Mencuri Dalam Bas,Wanita Ini Separuh DiBogelkan

Friday, November 22, 2013 ·

Peristiwa ini terjadi di Guatemala tahun 2010, seorang wanita pencuri di pukul penduduk kerana kedapatan mencuri dalam sebuah bas. Sebenarnya wanita ini bersama tiga orang lelaki, namun ketiganya berjaya melarikan diri dan meninggalkannya sendiri di dalam bas. Tidak hairanlah wanita inipun jadi mangsa main hakim sendiri oleh para penumpang bas, dia di telanjangi dan dipukul hingga lebam oleh orang ramai

Perlu diketahui kebiasaan masyarakat Guatemala saat main hakim sendiri biasanya mereka menggantung mangsanya. Hal tersebut juga akan di lakukan terhadap wanita ini, setelah di pukul, di tendang bahkan sudah di siram dengan petrol, rakyat merancang akan menggantungnya hidup-hidup.

Bertuah Polis akan datang ke Tempat Kejadian Perkara dan menyelamatkan perempuan ini dari kematian yang mengerikan.


0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.