Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Lupus Kereta Berusia 12 tahun

Wednesday, November 20, 2013 ·

KELANTAN, Kota Bharu 19 nov - Kabinet dengan sikap rendah diri dan prihatin kepada rakyat, memutuskan untuk menolak terus cadangan mengharamkan kereta berusia lebih 12 tahun keatas. bercakap kepada wartawan Ajensi Berita Fakap, encik Aduka berkata, Bekas Perdana Menteri ketika ditemui berkata :

"Ini bukti kerajaan bersikap membela rakyat, rakyat di dahulukan, tidak seperti sikap pembangkang yang hanya tahu membangkang sahaja. Kita menolak had usia 12 tahun kenderaan. Demi rakyat, kita lanjutkan sehingga 15 tahun. Jadi, selepas habis loan 9 tahun, rakyat ada masa rehat 6 tahun untuk berhutang semula, rasanya ia sudah cukup untuk rakyat balas budi pada negara" 

bercakap kepada wartawan ABF pula, seorang rakyat malaysia berkata, "kerajaan tidak sepatutnya melupuskan kenderaan berusia lebih 12 tahun sahaja, malah kerajaan perlu melupuskan kereta berusia 2 tahun keatas juga (gambar), kerana kemalangan banyak berlaku di malaysia melibatkan kenderaan-kenderaan yang berusia 2 tahun hingga 3 tahun, tayar juga hanya berusia 1 tahun saja dan ia perlu di tukar atau di lupuskan, inikan pula kereta atau kerajaan 56 tahun? memang sudah tua bangka! memang wajib sudah di lupuskan! saya berharap kerajaan BN dapat mendengar rintihan saya ini" - Ajensi Berita Fakap - sumber0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.