Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

(Video Panas) Remaja Bertudung Selamba Menyongket Dengan Lelaki Di Tepi Jalan

Sunday, November 24, 2013 ·

Sebuah video klip menyaksikan aksi panas sepasang remaja telah tersebar. Video berdurasi 5:54 saat itu menyaksikan perlakuan jijik seorang remaja lelaki terhadap seorang remaja perempuan.


Si lelaki kelihatan menyelak-nyelak kain si perempuan, manakala si perempuannya pula merelakan sahaja perbuatan terkutuk itu.

Sudah la bertudung, tengah panas, yang seorang lagi mencangkung macam nak buang air besar, berkelakuan macam haiwan, sadis sungguh anak bangsa sendiri begini.

Semoga dilemparkan keinsafan kepada kedua-dua remaja yang berkelakuan tidak senonoh sebegini ....Memalukan!

Sumber0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.