Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Foto Datin Beraksi Berahi Bersama Teman Rapat ?

Saturday, December 7, 2013 ·


Aksi Mak Datin bersama dua rakannya yang kami screenshot daripada video hangat berdurasi 15 saat yang dikirimkan oleh seseorang melalui email. Sememangnya, beliau sering bikin panas dan menaikkan bulu roma ramai lelaki meskipun sudah berkahwin.

Malah populariti hangatnya memang tidak boleh disangkal lagi apabila beliau sering mendapat perhatian media massa. Antara majalah yang pernah menjadikan beliau sebagai cover muka hadapan ialah majalah Glam yang menyifatkan beliau sebagai international socialite.


 


Namun tidak diketahui apakah tujuan video hangat itu dirakam dan untuk siapa. Mungkin agaknya Mak Datin tersebut hanya sekadar rakam suka-suka sahaja untuk menghabiskan masa lapang. Atau mungkin untuk iklan minyak wangi agaknya. Heh. 

 

 

 

myartis - sumber
0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.