Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Imej Terbaru Samsul Yusoff

Tuesday, December 17, 2013 ·Sejak kecewa dengan kes ‘rompakan’ KL Gangster 2, nampaknya pengarah dan pelakonnya, Syamsul Yusof seakan menyepikan diri daripada bidang hiburan.

Dia kini dilihat semakin mendekatkan diri dengan agama dengan menghadiri pelbagai majlis ilmu yang diadakan di sekitar Lembah Klang.

Memang satu perubahan yang positif!

Tahniah Syamsul, semoga terus kekal dengan imej sebegini dan jangan sesekali berputus asa dalam hidup anda.

Mungkin ada hikmah di sebalik apa yang terjadi.

Teruskan istiqamah dalam perubahan yang dilakukan ya!

sumber0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.