Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Melayu Makan Babi Lah!

Thursday, December 26, 2013 ·

Video pakcik melayu di penang yang bersyarah menggunakan ayat Al-Quran tetapi minum arak dan mengaku makan babi...

Pelik pelik jer orang zaman moden nie kan..buat sesuatu perkara ikut suka jer..ikut sedap mulut jer..ikut rasa diri tu yang terbaik jer..dah tak kira apa yang dilakukan itu samada betul atau pun salah.Yang penting dapat puaskan hati dan diri sendiri.

Semua nak tunjukkan diri tu hebat..mmmmm semoga sebelum sampai ajal yang mana dah jauh tersesat jalan tu agar jumpa jalan asal semula dan sempat perbetulkan.





0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.