Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Nampak lurah coli, co-host Elfira Roy jadi perhatian

Saturday, December 28, 2013 ·

Pelakon dan pengacara cilik, Elfira Roy sekarang berada di Sabah untuk sebuah rancangan tv. Beliau sempat berkongsi beberapa keping gambar di lokasi penggambaran dalam akaun Instagramnya.Dalam banyak-banyak gambar yang dikongsikan, sekeping gambar mencuri perhatian peminat-peminatnya. Gambar tersebut menampilkan Elfira bersama bersama pengacara bersama rancangan tersebut yang kami tidak pasti siapa orangnya.

Dan co-host tersebut kini menjadi bualan di kalangan peminat-peminat Elfira apabila penampilannya agak seksi apabila pakaian yang disarungkan menampakkan coli dan lurah payudaranya.


Rata-rata yang meberi komen bukan pada Elfira, tapi kepada wanita tersebut...heh!
0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.