Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Pasangan kantoi Buat Projek Tepi Highway

Sunday, December 29, 2013 ·

Sekarang ni dah jadi trend buat maksiat kat mana mana pasangan itu ikut suka.Asal nafsu syahwat terangsang jer,dah tak kira tempat..main belasah jer ikut sedap.Bila kantoi dirakam pun masih boleh senyum dan lambai tangan.Seolah olah apa yang dilakukan itu mendapat lesen besar dan tidak bersalah langsung.
Inilah realitinya akhir zaman dimana maruah tidak ada nilainya dan terlalu murah.Kehormatan diri dah tidak penting dan kepada sesiapa sahaja boleh diserahkan bila keinginan seks timbul.
Harapan saya untuk setiap umat islam agar jangan terpegaruh dengan trend sekarang ini dan jangan terlalu taksub melakukan maksiat.Ingatlah dunia ini hanya sementara,yang sedap itu pun sementara sahaja.

2013 04 12 221415 Selambe Buat Projek Tepi Jalan
Google Street View car spotted a couple in Australia that had some fun on the road.
2013 04 12 221424 Selambe Buat Projek Tepi Jalan

04 google street view Selambe Buat Projek Tepi Jalan



0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.