Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Rakaman Video Awek seksi masuk Bank Islam jadi bahan Lawak Dan ketawa?

Tuesday, December 24, 2013 ·


Sebuah video yang dimuatnaik oleh seorang gadis ke laman sosialnya telah disebarkan oleh pemilik laman FB terkenal, Vyrec.

Video tersebut biasa sahaja pada mulanya, dengan rakaman pintu masuk ATM Bank Islam. Gadis yang merakamkan video tersebut kemudian meminta penonton memberi perhatian kepada siapa yang bakal keluar dari pintu tersebut.Rupa-rupanya, rakannya sendiri yang keluar dari situ. Setelah menyedari rakannya dari dalam kereta merakamkan video beliau, si gadis ini mula mencarut-carut.

Apa yang kami simpulkan di sini, gadis-gadis di dalam kereta ini memang sangat seksi, dan ketika membuat urusan perbankan di Bank Islam, so konon-kononnya pemakaian tersebut tidak kena dengan situasi tersebut.

Tapi, persoalannya, apa perlunya ketawa berdekah-dekah selepas itu? Penghinaan kepada siapa? Diri sendiri yang tak malu pun seronokkah? Semoga yang mereka dilemparkan hidayah agar dapat berubah kepada yang lebih baik. APTB - Sumber

0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.