Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Video Lelaki Mabuk Ditelan Ular Sawa

Tuesday, December 10, 2013 ·
Berita yang menggemparkan dari Attapady, Kerala, India, dilaporkan seekor ular sawa telah menelan seorang lelaki yang sedang mabuk.

Seperti yang dilaporkan, kejadian berlaku ketika lelaki itu sedang mabuk sehingga tidak sedarkan diri dan terlentang di luar kedai minuman keras berhampiran sebuah longkang besar tempat ia meneguk minuman.


Ketika tidak sedarkan diri itulah, seekor ular sawa besar yang kelaparan datang dan menelan lelaki itu hidup-hidup. Jika dilihat dari foto di atas, terlihat bahagian perut ular itu kelihatan besar dan membentuk tubuh manusia.Peristiwa ular memakan manusia yang sedang mabuk itu sangat menggemparkan termasuk di laman jejaring sosial seperti Youtube dan Twitter.


LIHAT VIDEO


0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.