Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Wajah Suspek Yang Menyebabkan Kematian Anggota TLDM Didedahkan

Monday, December 16, 2013 ·


Tersebar di blog-blog ketika ini, wajah suspek yang didakwa membelasah hingga mati rakan anggota TLDM,  LK I PAP ASRUP BIN RAIDIN yang berasal dari Sabah

Awal minggu ini, seorang anggota TLDM dilaporkan telah mati lemas ketika menjalani latihan. Namun, laporan itu disangkal dengan penyebaran gambar muka anggota TLDM tersebut yang seakan-akan teruk dibelasah. Muka mangsa lebam dan terdapat kesan dicucuh dengan puntung rokok.

Mengikut pihak yang mula-mula memuat naik gambar itu, kes mati lemas meragukan dan seolah-olah terdapat konspirasi di pihak pegawai mangsa untuk menutup cerita sebenar.

Sejurus tersebarnya gambar itu, Pihak TLDM telah mengeluarkan kenyataan bahawa suatu siasatan terperinci akan dilakukan untuk mengenal pasti punca kematian.

Semoga maklumat yang berlegar di alam maya ini dapat membantu pihak berwajib untuk merungkai kekusutan demi kebenaran dan keadilan. - sumber
0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.