Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Video Iklan Petronas Raya Tema ‘Jahit’ Tahun 2013

Saturday, July 27, 2013 ·


Berada di ambang Hari Raya Aidilfitri ini, antara iklan yang ditunggu-tunggu oleh kita sudah semestinya buah tangan daripada pihak Petronas.Pelbagai kisah menarik yang dipaparkan mengikut tema tahun-tahun tertentu. Petronas juga bukan sahaja memaparkan tentang hari raya, tetapi ia juga pernah memaparkan tentang hari kemerdekaan, tahun baru china, dan lain-lain lagi. Video di atas ini memaparkan tentang kisah seorang ibu yang bertungkus lumus menyiapkan tempahan baju raya daripada para pelanggan.
raya2
Ada satu hari itu, dia menerima banyak sangat tempahan sehingga menyebabkan tidak lepas tangan dan dibantu oleh anak perempuannya. Namun apa yang mendukacitakan, wanita yang bergelar ibu ini mendapati terdapat baju yang sudah tersalah dijahit mengikut kehendak pelanggan. Jadi apa yang berlaku selepas itu? Jom tonton..
Selamat Hari Raya :: Puteri Amani
Sumber :: KisahBest0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.