Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Wanita Berbogel Depan Pegawai Agama

Sunday, July 28, 2013 ·Aku tertekan kejar akhirat.” Itu antara contengan pada sehelai kertas ditulis seorang wanita yang enggan menutup tubuh bogelnya ketika bilik hotel didiaminya diserbu dalam operasi mencegah maksiat di Batu Pahat awal pagi semalam.

Dalam serbuan kira-kira pukul 2 pagi itu, pegawai penguat kuasa Pejabat Agama Daerah berulang kali mengarahkan wanita tempatan tersebut memakai tuala namun tidak diendahkan, malah dia membiarkan sahaja tubuhnya diperhati tanpa segan silu.

Wanita berusia 26 tahun itu disyaki berdua-duaan berdasarkan penemuan kondom dalam bilik tersebut tetapi pasangannya dipercayai melarikan diri menerusi tingkap selepas menyedari kehadiran pihak berkuasa.

Ketua Operasi, Saiful Ariffin Mohd. Sopah berkata, setelah pintu diketuk, pihaknya menunggu agak lama sebelum ia dibuka dan terkejut melihat keadaan perempuan itu yang tidak mengenakan sebarang pakaian.

“Melihat keadaan perempuan itu, kami mengarahkannya mengenakan pakaian lengkap namun dia berlagak selamba dan langsung tidak mengendahkan arahan,” katanya.

Menurut Saiful Ariffin, perempuan itu akhirnya `mengalah’ untuk berpakaian lengkap setelah diberikan tuala oleh anggota wanita yang bertugas, namun dia masih berkeras menyatakan hanya berseorangan dalam bilik itu walaupun sekotak kondom ditemui di situ.
Katanya, perempuan itu kemudian mendakwa dia sebagai anak yatim piatu dan mula menangis serta meracau sebelum ditenangkan secara kaunseling0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.