Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Bunuh,Cincang mayat Lelaki Gagal Bayar Hutang

Saturday, August 17, 2013 ·


Seorang wanita berusia 48 tahun yang hanya dikenali dengan nama keluarganya Kwak ditangkap semalam atas tuduhan membunuh dan mencincang mayat seorang lelaki di sebuah hotel di sini.

Polis menemui anggota tubuh lelaki berkenaan bersepah di bilik hotel terbabit minggu lalu. Rakaman kamera litar tertutup menunjukkan lelaki itu memasuki hotel itu bersama-sama Kwak tetapi wanita itu keluar bersendirian keesokannya. Kwak dipercayai membunuh mangsa dan mencincang mayatnya serta merancang untuk membuang mayat yang dikerat itu ke dalam tandas.


Kwak yang dilapor mengaku melakukan pembunuhan itu mendakwa mangsa berhutang sebanyak 2.5 juta yuan (RM1.33 juta) kepadanya. Lelaki itu gagal membayar semula wang berkenaan walaupun didesak berulang kali. Kerana terlalu marah, Kwak membunuhnya dan cuba melupuskan mayat itu.

Wanita itu kemudian mencuri 300,000 yuan (RM160,000) milik mangsa dan membeli tiket penerbangan kelas pertama untuk ke Shanghai, tempat dia ditangkap - HMetro
0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.