Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Jam Tangan Masa Depan Samsung

Saturday, August 17, 2013 ·

Sebelum ini kita telah sedia melihat beberapa gambar paten untuk jam tangan pintar daripada Samsung. Dan berdasarkan kepadanya, kini beberapa gambar konsep hadir dibangunkan oleh perekabentuk bebas, memperlihatkan kemungkinan untuk rekabentuk peranti berkenaan.


Jam tangan pintar daripada Samsung ini dikatakan akan menjalankan sebuah variasi Android, membolehkan ia dihubungkan ke peranti Android dan melihat beberapa kemaskini seperti mesej dan sebagainya melaluinya. Fungsi-fungsi tambahan yang dibawakan olehnya masih tidak diketahui buat masa ini. Peranti ini juga dikatakan akan menyertakan skrin fleksibel bersama-sama dengannya.0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.