Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Ciss! Remaja Nekad Projek Di Dalam MRT

Friday, August 16, 2013 ·

Remaja Nekad `Projek` Di Dalam MRT - SERING melihat sepasang kekasih bercumbu di dalam pawagam? Ada yang lebih mencabar dari itu.

Sepasang remaja Taiwan nekad melakukan aksi xxx di dalam Mass Rapid Train (MRT) di Kaohsiung, Taiwan.

Tanpa mereka sedari, aksi nekad ini divideokan oleh seorang pelancong berasal dari Hong Kong, dan dimuat naik ke akaun Facebook.

Tentunya video ini dengan cepat menjadi topik perbincangan. Video ini sudah mendapat likes hampir 30 ribu, dan di-share lebih dari 30 ribu kali.

Video tak sampai dua minit ini memperlihatkan seorang lelaki sedang membaca. Sementara teman wanitanya, tidur di pangkuannya dengan ditutupi jaket berwarna biru.

Gila la budak-budak sekarang ni!! – paapaada.blogspot0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.