Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Girlfriend Masukkan Tangan Dalam Seluar Boyfriend

Thursday, August 22, 2013 ·

Girlfriend Masukkan Tangan Dalam Seluar Boyfriend | Selamba jer makwe dia kan...Boleh pulak tangan dia dalam seluar pakwe dia..Apa yang di buatnya tu??? Tak rasa bersalah atau malu ke dengan keadaan seperti ni.

Kalau ye pun nak daring daring tu,tengok tempat la sikit oiii.Dah main ikut syok sendiri jer nak buat apa.


PENDUDUK di China memang terkenal dengan perangai dan tabiat yang pelik yang gemar dilakukan oleh mereka.

Daripada perbuatan tidak bertimbang rasa terhadap mangsa kemalangan sehinggalah ke sejijik-jijik perbuatan membuang air besar dalam lif, semuanya memang rakyat China ‘champion’ dalam hal ini.

Terbaru, ada tabiat pelik yang dipaparkan apabila seorang teman wanita sanggup menyeluk tangannya ke dalam seluar kekasihnya di tempat umum.

Perbuatannya itu sempat dirakam oleh orang awam yang melihat gelagatnya itu di sebatang jalan di sana.




sumber


0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.