Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Isteri Gangster!!,Ikat Tali Pada Leher Suami Macam Anjing

Friday, August 2, 2013 ·



Aishhh..Apa la nak jadi dengan isteri zaman sekarang ni, sanggup memalukan suami sendiri dengan pelakuan macam ni..Mana hilang entah rasa hormat kat si suami, sampai tahap macam ni dibuat nya..

Kalau iye pun marah kat si suami, jangan lah buat kat diorang macam ni, disamakan taraf diorang dengan anjing..Diorang pun ada maruah jugak, give them some respect pleaseee!..Kesian abang yang kena ikat tu, agaknya isteri dia ni ada sakit mental agaknya.






  
p/s: ingat ye kaum hawa semua..syurga tu terletak di bawah tapak kaki suami, so, sayangi lah suami anda se-adanya..Janganlah Gangster sangat yer laling




0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.