Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Lelaki Punyai 2 Hidung,1 Di Dahi

Thursday, September 26, 2013 ·

Pakar bedah Cina di sebuah hospital di Fuzhou, Fujian,berkata hidung baru di dahi seorang lelaki 22 tahun selepas kemalangan terpaksa di buang salah satu yang tidak boleh digunakan, laporan Reuters.

Xiaolian telah mengalami kecederaan hidung asalnya selepas kemalangan lalu lintas, yang membawa kepada jangkitan yang teruk dan kecacatan.

Untuk kraf lampiran baru, doktor mengambil rawan dari tulang rusuk Xiaolian dan ditanam di bawah tisu kulit di dahi beliau. Apabila selesai berkembang lewat bulan ini, hidung akan dipindahkan ke tempat yang betul.


0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.