Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Memang Gila..!!.Lelaki Ini Gamble & Nekad Memotong Telinga Sendiri

Monday, September 23, 2013 ·

Kebiasaan manusia untuk merubah bentuk asal anggota tubuhnya kelihatannya sudah menggejala di mana-mana. Yang paling sering kita dapati adalah pasang anting-anting besar pada telinganya, beberapa di antaranya orang-orang tersebut memasang anting hingga diameter 10CM. Anggota tubuh lain yang sering kita lihat di pengubahsuaian adalah hidung, dari di pasang tindik sampai di tambah lubang pada hidungnya.

Foto di bawah ini menunjukkan orang yang pernah memasang anting-anting besar pada telinganya. Entah dengan pertimbangan apa dia justru memotong telinganya pada bahagian yang biasanya di pasang anting-anting.
Sudut Pandangan Puteri :: Apa agaknya lelaki ini berfikir saat dia nekad memotong cuping telingnya.Nak tunjukkan kebenaran atau nak bukti kan sesuatu??0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.