Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Seekor Cimpanzi Meraba Payudara Kerana Ghairah!

Monday, September 23, 2013 ·


Seekor cimpanzi (monyet besar) tanpa ragu-ragu meraba payudara Katy Perry yang menyembul keluar, kerana belahan dadanya terbuka lebar.Saat penyanyi pop itu mendukung cimpanzi, mata monyet tersebut tidak henti-henti menatap belahan dada Katy Perry. Lalu diraba.


Bukan hanya itu, cimpanzi juga menjulurkan bibirnya untuk mencium pipi Katy Perry. Sementara Katy Perry tersenyum dan diselingi ketawa lebar. Mungkin dia merasa lucu melihat monyet yang sepertinya berahi.


Peristiwa itu terjadi pada acara Katie Couric All Access Grammy khusus untuk rangkaian AS CBS. Program, yang menjejaki rating penyanyi 24 tahun itu untuk kemasyhuran.

Selain berpelukan dengan cimpanzi, ia juga kelihatan berpelukan dengan teman bermain barunya selama pemotretan majalah, minggu lalu.sumber


0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.