Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Anak Izreen Azminda Dimasukkan Ke Hospital?

Saturday, December 21, 2013 ·

Screen Shot 2013-12-19 at 16.42.25

Sejak pelakon yang sedang meningkat naik, Izreen Azminda melahirkan bayi sulungnya beberapa bulan lepas, para peminat sering ditayangkan dengan foto-foto comel anaknya itu.

Menerusi laman Instagram miliknya, boleh dikatakan setiap hari Izreen akan berkongsi keletah comel bayi yang diberi nama Muhammad Adrian Umar bersama peminatnya.

Namun petang semalam, senyuman manja Adrian Umar tidak kelihatan sewaktu Izreen memuat naik foto anaknya itu yang sedang mendapatkan rawatan kesihatan.

Melalui gambar yang dikongsikan, Adrian Umar dipercayai mengalami sesak nafas dan kini sedang dirawat di sebuah hospital.

Biar apapun penyakit yang dihidapi, diharapkan agar si kecil itu segera sembuh dan semoga tiada perkara serius yang berlaku kepadanya di masa akan datang.

Screen Shot 2013-12-19 at 16.02.150 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.