Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Ex Scandal Adi Putra Buat Video Menggoda

Tuesday, December 31, 2013 ·

Sebuah video dimuat naik Nooraida Abdul Talib, bekas skandal Adi Putra di dalam akaun Intagramnya.

Video tanpa apa-apa dialog itu hanya menampilkan Nooraida kelihatan merakamkan aksinya terliuk lentok dengan bermain-main dengan rambutnya yang agak menggoda.Beberapa rakan yang respon pada video tersebut ada yang tertanya-tanya dengan perbuatannya itu, tetapi Nooraida berkata beliau 'tengah sewel'...heh!
Memang meletop la kan lepas nie..dah la cantik..seksi...janda pulak tu..huhu.Dah pasti ramai yang tertarik dan tergoda.Lelaki hidung belang pun sentiasa bau jer dan tunggu masa...haha

crdt - sumber


0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.