Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Kejam! bayi kembar maut dalam besen!

Wednesday, January 8, 2014 ·

Kejam!! Bayi Kembar Maut Dalam Besen.


Peristiwa kematian dua bayi kembar berusia 6 bulan Ralva dan Raldo, gempar di kampung Winangun, Manado, Indonesia. Ia menimbulkan tanda tanya.Ibu dua bayi comel ini Nova Wurangian, 43 masih tidak banyak bercakap. Matanya masih bengkak, petanda kehilangan yang amat dalam atas kehilangan dua daripada bayi kembar tiga.


''Saya belum dapat menerima kehilangan dua anak saya,'' kata Nova.Kejadian pelik ini menggegarkan warga setempat Winangun. Ada yang berpendapat, bayi kembar tersebut dikatakan sengaja dibunuh. Pelaku adalah orang terdekat si kembar Ralva-Raldo yang mati dalam kedudukan saling membelakangi di dalam besen berisi air.


''Kejadian ini masih di siasat. Apakah ada hubungan dengan orang terdekat atau bukan,'' kata Kasat Reskrim Polresta.


sumber


0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.