Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Pelajar Mati Selepas dirogol bergilir-gilir oleh 13 warga bangladesh

Thursday, January 2, 2014 ·

rogolpelajarmelayu
Tekejut saya bila dapat tahu berita ni. apa nak jadi dengan malaysia sekarang ni? macam-macam..masih aman kah malaysia?? jawapan itu ada pada anda sendiri
Seorang pelajar KPTM meninggal dunia dirogol bergilir-gilir oleh 13 warga bangladesh dekat LRT Pandan Jaya. Difahamkan pelajar tersebut baru semester pertama dan berbagsa India Muslim.
banglamati
Bagaimanapun kesahihan berita ini belum dapat dipastikan lagi. Jika benar marilah sama-sama kita sedekahkan Al fatihah buat mangsa dan diharap mereka yang bersalah dibawa ke muka pengadilan.
Al-Fatihah kepada pelajar KPTM yang meninggal dunia dirogol bergilir-gilir oleh 13 bangla. Ya Allah kau rahmati la si mati.. Sumber: http://gempaqgiler.blogspot.com/2013/10/pelajar-melayu-mati-jadi-kenduri-13.html#_
*Gambar hiasan0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.