Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Biar Betul? 6 Juta Backlink Ke Blog Anda!

Tuesday, January 19, 2010 ·


Pernah tak dulu korang terima surat berantai yang suruh masukkan wang pos ke dalam akaun tertentu dan nama pertama akan dibuang kemudian nama no.2 akan naik no.1 dan seterusnya..Hari ini benda tu diaplikasikan dalam mendapatkan backlink..Xpasti keberkesanannya tapi apa kata kita cuba je. Kalau fikir logik ada benar jugak guna cara ini..Jom kita cuba..bukan bayar pun percuma jer..

Perkara yang harus anda lakukan adalah mengikuti langkah-langkah berikut:-

1. Tulis posting artikel seperti posting dalam blog ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yg menarik.

2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.

1. Asli Softare
2. Lirik Musik Indo
3. Asing Music Lyrics
4. Free Templates
5. Jogja-Blogger
6. Tutorial Blogging | Internet Bisnis Online
7. pVidia Blog
8. Stop Dreaming Start Action (Jonru)
9. Bisnis di Internet
10. Blogging-Surfer
11. Tintalughahwi
12. Igauan
13. Ad-dai’
14. RezqiDotCom – Hidup Untuk Memberi
15. Puteri amani suka suki


PERATURAN

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

2. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu.
Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut,maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

3. Harus jujur dan jangan buang link-link dan diganttikan dengan link-link yang lain.

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,62

YA LEBIH DARI 6 JUTA BACKLINK !!!

Bayangkan jika ini boleh berjalan dengan sempurna maka anda akan mendapatkan backlink maksimum 6,103,515,62 dari berbagai blog yang anda tidak akan pernah membayangkan sebelumnya.Jika ada pengunjung ke blog anda dari Link List yang disebutkan di atas maka anda akan secara automatik mendapatkan lalu lintas ke web / blog anda juga.

Ingat! Aturan permainan,link blog anda harus mulai dari urutan (No.15), sehingga hasil anda dapat Maksimum backlink. Jangan salahkan aku jika anda tidak mengikuti formula ini dengan betul dan link anda tiba-tiba berada di urutan No.1 dan menghilang di daftar link. Jadi mulai urutan adalah di bahagian bawah (No.15).

OK..SELAMAT MENCUBA..SEMOGA SAMA-SAMA BERJAYA.



6 Puteri amani :

Umar Abdul Aziz Bin Hj Mohd Affandi Bin Abdul Rahman said...
January 21, 2010 at 1:08 PM  

Helo,how are u ? kenal x dengan blog TolongSenyap ? Pon,pon bunyinya,jom join blog tu skrg ni di http://tolongsenyap.blogspot.com

Puteri Amani said...
January 21, 2010 at 4:06 PM  

wokeyyyyy

Seri said...
January 21, 2010 at 5:57 PM  

sistem ni dulu dah lama disebelah indonesia. tapi tak mendapat sambutan dari para bloger kerana ada masalah. masalah utama dari goggle sendiri yang tak berapa suka backlink naik secara drastis.

Puteri Amani said...
January 21, 2010 at 11:53 PM  

ye betul tu..tp bg yg nak cuba pun blh..cuma x de la sampai 6 juta backlink...tp ada dr x ade..

FauziIbrahim said...
January 30, 2010 at 11:37 AM  

macam best jek teknik ni.. ok akan cuba kat 2 blog dulu

Inspirasi Puisi said...
May 17, 2010 at 10:50 AM  

mcm best. tapi tak sesuai lak rasanya nak buat kat blog sy =P

klau sy ada personal blog mungkin leh try kot :D

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.