Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda; dan saya berjanji tidak akan berkongsi, menukar, menjual atau mendedahkan alamat email anda dalam apa jua cara sekalipun.

Enter your email address:

Delivered

Luar Biasa! Budak Mempunyai 34 Jari

Friday, August 23, 2013 ·

Memang pelik la jika seseorang tu mempunyai jumlah jari lebih dari 10.Manusia normal memang dilahirkan dengan hanya 10 jari sahaja dan sekiranya seseorang itu mempunyai jumlah lebih dari itu,dikira kanorang itu memang dianugerahkan kelebihan yang tersendiri dan tersembunyi.

Ini lah realitinya yang berlaku pada seorang budak yang dilahirkan dengan 34 jari.Wooow tentu sangat menarik kan,lain dari yang lain dan inilah anugerah dari ilahi kepada sesiapa sahaja yang dia kehendaki berlaku.

Akshat Saxena, dari Uttar Pradesh di utara India, mempunyai keadaan yang dikenali sebagai polydactylism, anomali kongenital yang litterally bermaksud "jari banyak." Dalam kes Akshat, ia melibatkan jari tangan dan jari kaki beliau. Apabila melihat anaknya, Amrita ibu budak itu "terkejut." Doktor mendedahkan bahawa anaknya telah memecahkan rekod dunia, menewaskan seorang budak Cina dengan 31 jari. 0 Puteri amani :

Blog Puteri Amani

Penafian: Blog puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas apa-apa kehilangan atau kerugian oleh penggunaan maklumat dari blog ini. Sebarang komen di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pemberi komen. puteri-amani.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab jika timbul sebarang masalah dari komen yang diberikan. Segala artikel, gambar dan video dalam blog ini bukan hak milik sepenuhnya puteri-amani.blogspot.com, ia diambil dari pelbagai sumber seperti yang dikreditkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

.

Google+ Followers

Followers

SponSor By Nuffnang

Iklan

.